| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lc51 Osobowość Krainy 2009

|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 18:52 Temat postu: Gry wędkarskie |
|
|
Cześć dzis chciałbym przedstawic kilka gierek jak bedzie jakiejś brakowało to pisać.No to do pracy
1. symulator najlepszy według mnie nazywa sie Fisching simulator2 jest on tak dobry że ma swoje forum adres można dostać na PW i można na PW też dostać link do tej gry do pobrania.Mozna w niej zmieniać przynęty dodawać łowiska przynęty oiraz sprzęt mozna także grać onilne czyli z innymi użytkownikami od czasu do czasu są robione turnieje macie link:
http://www.pobierz.eu/p,1235/Fishing_Simulator_2.html
2.BAass fisching mam tą gre tylko że na ps2 nie wiem czy jest jakaś na pc w tej grze spinningujemy i za nowe rekordy dostajemy nowe przynety mozemy zmienic zawodnika(ale nie mozna tworzyć)pływamy ódka i zarzucamy spinningiem gdzie chcemy są szczupaki ale w tej grzze chodzi jedynie o bassy nie wiem co to za ryba moze wy wiecie.
3.wędkarz 2 Wędkarz 2 to fascynująca i realistyczna symulacja łowienia ryb. W grze istnieją aż 53 gatunki ryb zarówno słodko jak i słono wodnych, a każda z nich zachowuje się inaczej podczas holowania. W trakcie łowienia możesz bez ograniczeń modyfikować swój sprzęt wędkarski wybierając przynęte, wielkość haczyka, spławik, wobler, żyłkę oraz wędkę. W Wędkarzu 2 znajduje się 28 lokacji, a w każdej przepiękny krajobraz oraz muzyka, która pozwoli Ci się zrelaksować.tu macie link do tej gry http://dobre-gry.pl/gry/181/wdkarz-2.html
4.Sport Fishing Professional W ręce gracza oddano szeroki wybór naturalnych i sztucznych przynęt, za pomocą których możesz złowić 15 gatunków ryb. Odpowiednia oprawa graficzna środowiska gry oraz muzyka w tle, tworzą świetną atmosferę, która zachęca do odkrywania i poznawania wielkiego świata wędkarstwa.według mnie słaba ale może moze .Linku też nie moge znaleść chodź bardzo się starałem.
Proponuje żebyście sobie pościągali gierke 1 i byśmy zrobili turniej dzieki to narazie tyle. _________________ Wiek 14 lat |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jajko moderator

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 14:41 Temat postu: Pro Pikki 2 |
|
|
No ja chciał bym polecić wszystkim łatwą w obsłudze grę o nazwie ProPikki2. Jest to symulator podlodowych łowów. Nieraz ryby biorą wszędzie, a nieraz trzeba się namęczyć alby mieć jedno branie.
Można także robić internetowe zawody podlodowe : )
Oto link do pełnej wersji gry : http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?id=1&eng=1 _________________ Są rzeczy ważne, ważniejsze i wędkarstwo..
rok 1993
ps. Nie oddam spinningu, do zgonu.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nancy Wedkarz wedkarskiej krainy

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 15:08 Temat postu: |
|
|
Powyżej/grałem nawet fajne ale nic nie złowiłem ... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jajko moderator

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 19:43 Temat postu: |
|
|
to trzeba troszkę pokombinować : ) na zestaw z którym startujemy trzeba nadziać robaka tak aby tylko zadzior haka przykrywał i podnosić zestaw do góry, dać mu spaść i poczekać 2-3 sec i tak w kółko ; ) _________________ Są rzeczy ważne, ważniejsze i wędkarstwo..
rok 1993
|
| Powrót do góry |
|
 |
desperado67 Wedkarz wedkarskiej krainy

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 20:12 Temat postu: |
|
|
Ja mam FLY FISHING i jest the best.Pełna wersja wędkarstwa muchowego. :lol:Sprubujcie,a zobaczycie ile trzeba sie omęczyć żeby muszkę rzucić tam gdzie chcesz. _________________ Zycie jest piękne,gdy się umie z niego korzystać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jajko moderator

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
Desperado, a skąd masz pełną wersje Fly Fishinig? ;> _________________ Są rzeczy ważne, ważniejsze i wędkarstwo..
rok 1993
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysiekifa naczelny moderator

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 19:14 Temat postu: |
|
|
Panowie jest taka gra w sieci tu jest link do pobrania:
http://www.buryhillfisheries.co.uk/downloads/counter.php?id=3dcarp.zip
Jak nie dacie rady to reguły opiszę.
Więc tak;
Jak wejdziesz do gry wybierasz stanowisko, potem pobierasz wędkę zanętę haczyk no i albo spławik albo na grunt oliwka. Potem naciskasz F wtedy pokazują się iksy na wodzie i lewym przyciskiem na myszce zarzucasz wędki, naciskasz h i z lewej strony wędek pokaże Ci się proca, i znowu lewym na myszce nęcisz, branie sygnalizuje dźwięk i wtedy zacinasz lewą wędkę na klawiaturze cyfra 1 a prawą wędkę 2ką, i teraz najważniejsze, hol masz strzałki na klawiaturze i nimi chodzisz z kijem tak by nie zerwać i jak jest już blisko podchodzisz i podbierak sam Ci ją podbiera. Pokazuje się waga naciskasz na P to wtedy robisz zdjęcie i potem R i od nowa Polska ludowa to tyle.
Miłej zabawy. _________________ REGULAMIN FORUM
Nie kłóć się z głupim-ktoś może was pomylić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:45 Temat postu: |
|
|
Nie no koledzy w porównaniu z FS2 ta gra co Krzysiek podał to się nie równa. _________________ Wiek 14 lat |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 23:51 Temat postu: |
|
|
| Jajko napisał: | | Desperado, a skąd masz pełną wersje Fly Fishinig? ;> |
Sciągnąłem z internetu razem z kodem. _________________ Zycie jest piękne,gdy się umie z niego korzystać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 08:37 Temat postu: |
|
|
My też byśmy chcieli, daj namiary. _________________ REGULAMIN FORUM
Nie kłóć się z głupim-ktoś może was pomylić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 22:05 Temat postu: |
|
|
Pełną wersję FLY FISHING mam na starym kompie,który mi padł, ale jak tylko odzyskam z dysku dam znać,potem wyslę mailem jesli będą chętni. _________________ Zycie jest piękne,gdy się umie z niego korzystać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 14:09 Temat postu: |
|
|
Podawać mi swoje e-maile to wam powysyłam moją ulubiona grę można zrobić swoje łowisko. _________________ Wiek 14 lat |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|